Natalie Bosscher
06 45 24 44 51

Charon Uitvaartbegleiding

Engelen- lezing door Karin van Stralen, vrijdag 23 december om 19.30 uur

engelmethart

Engelen… We zien ze niet maar we horen vaak prachtige verhalen over wonderbaarlijke genezingen, onverwachtse hulp of we ervaren opeens “kracht” van boven…
Engelen… Zij worden vermeld in vele christelijke, islamitische en joodse heilige boeken, de Bijbel, de Koran en de Kabbala.
Engelen… Voor bescherming, voor plezier, voor doorzettingsvermogen, maar ook voor steun in een moment van rouw…
Karin van Stralen, eigenaar van Praktijk Engelen Stralen kwam op het diepste moment in haar leven, toen ze geen uitweg meer zag, in contact met de engelenwereld. Haar leven is door het contact met deze engelen 180 graden gedraaid. Door de “samenwerking” met de engelen ervaart ze nu meer plezier in haar leven, krijgt ze sneller inzicht in situaties en kan zij zich geen leven meer zonder de engelen voorstellen. Deze ervaring wilde zij met iedereen delen.
Met heel haar hart geeft zij nu workshops, individuele coaching sessies, readings en lezingen met hulp van de engelen.
Deze avond, zo vlak voor de mooie kersttijd, zal dan ook in het teken staan van Aartsengelen en engelen.
Karin deelt met u welke engelen u beschermen, ze praat over engelen die u kunnen helpen als u iets kwijt bent, maar ook over de engel van genezing en de engel die u bij kan staan in het moment van overgaan of rouw.

 

Als u er voor openstaat, kunt u meedoen met een zaaloefening waarin we met elkaar de energieën van engelen gaan ervaren. Er kunnen tevens vragen gesteld worden.
Het fijne van deze avond is dat iedereen welkom is. U hoeft er namelijk geen helderziende voor te zijn. Want de engelen zijn er voor iedereen! En weet…
“De beste en mooiste dingen ter wereld kun je niet zien of aanraken; je moet ze voelen met je hart”

 

Datum: 23 december
tijd 19:30 uur

Plaats: Grote Oost 43, 1621 BR Hoorn

Koffie, thee, lekkers en toegang vrij.

Meer informatie over Karin en haar Engelenwerk vindt u op www.engelenstralen.nl
De lezing wordt u aangeboden door Natalie Bosscher van Charon Uitvaartbegeleiding Hoorn en omstreken. Omdat uitvaartbegeleiding ook engelenwerk is.!

31263_engel