Natalie Bosscher
06 45 24 44 51

Charon Uitvaartbegleiding

Waardering

Mooie, lieve woorden en waardering:

Lieve Natalie, bedankt voor je liefdevolle zorg en betrokkenheid na het overlijden van onze vader en moeder. Je gaf ons dat stukje rust wat juist zo nodig is na een hectische en emotionele periode. Mede dankzij jouw inzet en toewijding hebben we waardig afscheid kunnen nemen van een fantastische vader en moeder. Liefs

 

Wij hebben jou alle drie ervaren als een zeer betrokken, warm, gevoelig, vakkundig en hartelijk persoon die bij uitstek geschikt was om ons en het afscheid van mijn moeder te begeleiden. Je was een Engel op ons pad en dat was niet voor niets. Nogmaals bedankt voor al jouw inzet en betrokkenheid, dankzij jou werd ons pad op een voor ons heel belangrijk moment verlicht. Groetjes en liefs

 

Ik wil je bedanken en complimenteren voor hoe alles gisteren is verlopen. Je was zeer discreet en op de juiste momenten aanwezig. Heel erg fijn!

 

Lieve Natalie, bij de schrik en verdriet om de dood van … kwam jij.. lief, geduldig, aandachtig en met veel te geven aan degenen die door een schok in de war zijn. Dank je wel voor je aandacht, je lieve ogen en je deskundigheid.

 

Een dochter: Ik bewonder je liefdevolle en professionele manier van begeleiden.

 

Onze dochter bewaart haar lint van oma onder haar kussen.

 

Een nicht: Dank je wel dat je mijn tante zo hebt laten stralen.

 

Ik ben bij heel veel crematies geweest; ik heb nog nooit zoiets moois gezien.

 

U straalt liefde uit. Dag engel.

 

Lieve Natalie, enorm bedankt voor alle zorg, liefde, kalmte, inzichten, kortom…voor ALLES!! Je was in de roerige dagen na het overlijden van onze lieve mama onze rots in de branding en je was en blijft heel belangrijk voor ons!

Lieve Natalie, ik heb van je genoten, wat ben jij een kei in je werk. Ik hoop dat ik je niet gauw zie. Maar als ik je nodig heb dan wil ik dat jij er bent lieverd, bedankt

Voor Natalie;

Als een bloempje

 

Je herkent ze wel de mensen

Die nog puur zijn en heel echt

Mensen die het verschil nog weten

Tussen goed en slecht

 

Ze staan meestal niet te dringen

Vooraan in de rij

Je moet ze zoeken

Als bloempjes in de wei

 

(gedicht van Greet Jonk-Commandeur)

 

Natalie bedank ik namens ons allemaal voor de prettige, persoonlijke maar ook professionele organisatie van de afscheidsceremonie.

 

Lieve Natalie, bedankt voor alles. Wat waren we blij met je.

 

Zo blij met jou, een engel aan mijn zij.

 

Lieve Natalie, heel veel dank voor je lieve ondersteuning, licht en liefde.

 

We wanted to tell you how grateful we were to you we were able to give our Dad a beautiful funeral and that was all thanks to you. Thanks for your kindness, and respect – we all spoke so fondly of you and the funeral day itself was so memorable.

 

Heel erg bedankt voor jouw hulp bij het regelen van de uitvaart van onze (schoon)vader, maar ook voor jouw aandacht en zorg voor ons gezin. We hadden je liever wat later leren kennen, maar we zijn blij dat we je hebben ontmoet.

 

We willen jou nog een keer ontzettend bedanken voor de geweldige verzorging van papa en het afscheid van papa, dankzij jou zo liefdevol. We kunnen niet genoeg dankjewel zeggen en voor jou is het je werk, maar je doet je werk met liefde en aandacht, echt waar.

 

Lieve Natalie, we willen je heel hartelijk bedanken voor al je goede zorgen en hulp de afgelopen week. Dankzij jou is alles gegaan zoals wij het graag wilden.

 

Lieve Natalie, ik ben je intens dankbaar voor al je liefde en toewijding waarmee je de uitvaart en de periode na het overlijden van mijn lieve man hebt begeleid. Het heeft mij heel veel troost gegeven.

 

Bij deze willen wij je bedanken voor de mooie rustgevende woorden die je tegen onze broer hebt gesproken. Ook willen mijn man en ik je bedanken voor je steun. Wij hebben er veel kracht uitgehaald om dit verlies te dragen. Hiervoor onze hartelijke dank.

 

Graag willen we je heel hartelijk bedanken voor de buitengewoon professionele en persoonlijke wijze waarop je ons hebt bijgestaan bij de voorbereiding en begeleiding van het afscheid van onze dierbare moeder.

Met geduld, tact en gevoel heb je waardevolle suggesties ingebracht, waardoor het afscheid voor ons een hele gedenkwaardige en betekenisvolle viering is geworden.

Het afscheid van onze moeder is mede daardoor met recht ‘een spiegel van haar leven’ geworden.

Heel veel dank en waardering voor jouw bijdragen en betrokkenheid!

 

Wat was het een goede keuze om jullie te vragen ons te begeleiden. Dat voelt nog steeds heel erg goed.

 

Lieve Natalie, regelmatig komt jouw naam voorbij tijdens onze gesprekken over onze lieve zoon. De keuzes die wij mochten maken, de ondersteuning die jij ons hierbij gaf. Dankbaar zijn we dat onze zoon een aantal dagen bij ons thuis heeft mogen zijn. Jouw begeleiding heeft hierbij veel betekenis gehad. Bedankt hiervoor, lieve groet.

 

Bedankt voor je goede, lieve zorg.

 

Graag willen we jou enorm bedanken voor alles wat je voor ons gedaan hebt. Nooit hebben we ons gerealiseerd hoe belangrijk de laatste dagen samen zijn en nooit hadden we erover na hoeven denken hoe een afscheid echt speciaal te maken.

De manier waarop je ons vanaf het allereerste moment geholpen hebt, heeft een enorm verschil gemaakt.

Jouw professionaliteit, de goeie ideeën, de rust die je bracht, maar soms ook het hele kleine duwtje dat je gaf om wel de nodige keuzes te maken, maar bovenal je warme betrokkenheid en persoon zullen wij nooit vergeten. Ontzettend veel dank daarvoor; wij kijken nu terug op een heel bijzondere week en een heel prachtig afscheid.

 

Met bewondering heb ik de uitvaart van … mogen meemaken die u ingetogen met veel empathie heeft begeleidt.

Bij het einde heb ik u de hand gedrukt en enige dankwoorden geuit, als antwoord zei u, “het juiste woord is liefde wat mij bezielt”. Op weg naar huis dacht ik, ja… liefde voor de mens hoe zwaar dat ook klinkt in deze tijd is werkelijke troost in deze.